Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na kotlety schabowe inaczej, zawijane w roladki z krążkiem cebuli i plastrem kiełbasy. Ta wersja kotletów bardzo przypadła do gustu moim bliskim dlatego serdecznie zapraszam do wypróbowania przepisu.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 696
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2027
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 696
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2027
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w krążki. Na każdy rozbity kotlet kładziemy plaster kiełbasy i krążek cebuli. Mięso posypujemy szczyptą imbiru, solą i pieprzem i zawijamy w ruloniki i spinamy wykałaczką. Panierujemy w rozkłóconych jajkach i bułce tartej, po czym smażymy dokładnie z każdej strony na rozgrzanym oleju. Kotlety najlepiej smakują z ziemniakami i surówką.