Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na kotlety schabowe inaczej, zawijane w roladki z krążkiem cebuli i plastrem kiełbasy. Ta wersja kotletów bardzo przypadła do gustu moim bliskim dlatego serdecznie zapraszam do wypróbowania przepisu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8021
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3505
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8021
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3505
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w krążki. Na każdy rozbity kotlet kładziemy plaster kiełbasy i krążek cebuli. Mięso posypujemy szczyptą imbiru, solą i pieprzem i zawijamy w ruloniki i spinamy wykałaczką. Panierujemy w rozkłóconych jajkach i bułce tartej, po czym smażymy dokładnie z każdej strony na rozgrzanym oleju. Kotlety najlepiej smakują z ziemniakami i surówką.