Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na kotlety schabowe inaczej, zawijane w roladki z krążkiem cebuli i plastrem kiełbasy. Ta wersja kotletów bardzo przypadła do gustu moim bliskim dlatego serdecznie zapraszam do wypróbowania przepisu.
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 8
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 60
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4451
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 8
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 60
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4451
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w krążki. Na każdy rozbity kotlet kładziemy plaster kiełbasy i krążek cebuli. Mięso posypujemy szczyptą imbiru, solą i pieprzem i zawijamy w ruloniki i spinamy wykałaczką. Panierujemy w rozkłóconych jajkach i bułce tartej, po czym smażymy dokładnie z każdej strony na rozgrzanym oleju. Kotlety najlepiej smakują z ziemniakami i surówką.