Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na pełnowartościowy obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1626
Składniki
Tartą bułkę wymieszać na talerzu z parmezanem, dodać przyprawę, sól i pieprz. Do salaterki wbić jaj-ko, roztrzepać widelcem. Plastry sera panierować najpierw w jajku, a następnie w bułce tartej wy-mieszanej z parmezanem. Rozgrzać olej na patelni. Smażyć opa-nierowane kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać od razu, jeszcze gorące, z dodatkiem surówek i ryżu ugotowanego na sypko al- bo usmażonych ziemniaków. Gotowe danie udekorować natką pietruszki.