Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na pełnowartościowy obiad.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1352
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5874
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18553
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1352
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5874
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18553
Składniki
Tartą bułkę wymieszać na talerzu z parmezanem, dodać przyprawę, sól i pieprz. Do salaterki wbić jaj-ko, roztrzepać widelcem. Plastry sera panierować najpierw w jajku, a następnie w bułce tartej wy-mieszanej z parmezanem. Rozgrzać olej na patelni. Smażyć opa-nierowane kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać od razu, jeszcze gorące, z dodatkiem surówek i ryżu ugotowanego na sypko al- bo usmażonych ziemniaków. Gotowe danie udekorować natką pietruszki.