Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki nadziewamy w różny sposób ja proponuję dziś farsz z jajek, pieczarek w połączeniu z serem.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 949
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 949
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą, studzimy.
4. 2 Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobno siekamy.
5. Farsz mieszamy z jajkiem oraz startym na tarce o dużych oczkach serem.
6. Plastry schabu rozkładamy i solimy.
7. Na każdy kawałek mięsa układamy farsz.
8. Zwijamy roladki.
9. Moczymy w roztrzepanym jajku. 10. Następnie kulamy w bułce tartej.
11. Roladki smażmy na rozgrzanym oleju z obu stron
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.