Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki nadziewamy w różny sposób ja proponuję dziś farsz z jajek, pieczarek w połączeniu z serem.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17241
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 130
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4871
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7608
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17241
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 130
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4871
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7608
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą, studzimy.
4. 2 Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobno siekamy.
5. Farsz mieszamy z jajkiem oraz startym na tarce o dużych oczkach serem.
6. Plastry schabu rozkładamy i solimy.
7. Na każdy kawałek mięsa układamy farsz.
8. Zwijamy roladki.
9. Moczymy w roztrzepanym jajku. 10. Następnie kulamy w bułce tartej.
11. Roladki smażmy na rozgrzanym oleju z obu stron
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.