Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki nadziewamy w różny sposób ja proponuję dziś farsz z jajek, pieczarek w połączeniu z serem.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5767
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 9006
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 272
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5767
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 9006
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 272
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą, studzimy.
4. 2 Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobno siekamy.
5. Farsz mieszamy z jajkiem oraz startym na tarce o dużych oczkach serem.
6. Plastry schabu rozkładamy i solimy.
7. Na każdy kawałek mięsa układamy farsz.
8. Zwijamy roladki.
9. Moczymy w roztrzepanym jajku. 10. Następnie kulamy w bułce tartej.
11. Roladki smażmy na rozgrzanym oleju z obu stron
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.