Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie w kilka chwil. Wspaniale smakują z młodymi ziemniakami z wody, oprószonymi świeżym koperkiem.
Kotlety schabowe rozbijamy jak najcieniej.
Newellę dzielimy na cztery części. Każdą owijamy rozbitym kotletem. Oprószamy solą, pieprzem, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
Przekładamy do rondelka.
Wodę mieszamy z przyprawą do schabu, zalewamy roladki i dusimy na wolnym ogniu 3-5 min.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 94
Jajecznica przygotowana z ostrych papryczek chili, pomidorków daktylowych, ce...
Odsłon: 63
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 163
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 94
Jajecznica przygotowana z ostrych papryczek chili, pomidorków daktylowych, ce...
Odsłon: 63
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 163
Składniki
Kotlety schabowe rozbijamy jak najcieniej. Newellę dzielimy na cztery części. Każdą owijamy rozbitym kotletem. Oprószamy solą, pieprzem, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Przekładamy do rondelka. Wodę mieszamy z przyprawą do schabu, zalewamy roladki i dusimy na wolnym ogniu 3-5 min. Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Karkówka na kanapki
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Karkówka na kanapki
Karkówka na kanapki to domowe mięso, które przygotujesz z pomocą piekarnika....
Odsłon: 1532
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 3099