Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe w dużo bardziej chrupiącej panierce niż ta tradycyjna.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11791
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1283
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12426
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3316
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11791
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1283
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12426
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3316
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i tłuczemy na kotlety.
Na głębokim talerzu mieszamy przyprawy ze sporą ilością oliwy i moczymy mięso. Przez chwilę pozwalamy ściekać nadmiarowi oliwy i obtaczamy w bułce tartej.
Tak przygotowane kotlety smażymy przez kilka minut z każdej strony na rozgrzanej patelni z olejem.