Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe w dużo bardziej chrupiącej panierce niż ta tradycyjna.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19179
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232057
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19179
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232057
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i tłuczemy na kotlety.
Na głębokim talerzu mieszamy przyprawy ze sporą ilością oliwy i moczymy mięso. Przez chwilę pozwalamy ściekać nadmiarowi oliwy i obtaczamy w bułce tartej.
Tak przygotowane kotlety smażymy przez kilka minut z każdej strony na rozgrzanej patelni z olejem.