Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe w dużo bardziej chrupiącej panierce niż ta tradycyjna.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 979
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 112
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2165
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 979
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 112
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2165
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i tłuczemy na kotlety.
Na głębokim talerzu mieszamy przyprawy ze sporą ilością oliwy i moczymy mięso. Przez chwilę pozwalamy ściekać nadmiarowi oliwy i obtaczamy w bułce tartej.
Tak przygotowane kotlety smażymy przez kilka minut z każdej strony na rozgrzanej patelni z olejem.