Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny do kanapek jak i do ziemniaków.Bardzo polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Schab ponacinać w taki sposób by wyszedł płat mięsa. Posypać estragonem,pieprzem,solą. Dać pokrojoną cebulkę paprykę ,przeciśnięty przez praskę czosnek. Na wierzchu ułożyć plasterki boczku i zwinąć. Zawinć w folię aluminiową,wkładając do środka ziele i listki laurowe. Zapiekać w 190st około 40 min.Po tym czasie odwinąć folię i dopiec z 10min do zarumienienia wierzchu.
Smacznego życzę!