Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane plastry schabu smażone, podane z ziemniakami i surówką warzywną, oraz z papryczkami czereśniowymi.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9907
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1684
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 627
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3797
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9907
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1684
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 627
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3797
Składniki
Rozbite plastry schabu doprawiamy pieprzem i solą, maczamy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w bułce tartej. Tak przygotowane plastry smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie, obrane i wymyte ziemniaki. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy, posypujemy koprem i tłuczemy.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami, sałatką warzywną i papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!