Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane plastry schabu smażone, podane z ziemniakami i surówką warzywną, oraz z papryczkami czereśniowymi.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 221
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9466
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1003
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 221
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9466
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1003
Składniki
Rozbite plastry schabu doprawiamy pieprzem i solą, maczamy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w bułce tartej. Tak przygotowane plastry smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie, obrane i wymyte ziemniaki. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy, posypujemy koprem i tłuczemy.
Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami, sałatką warzywną i papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!