Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wieprzowiny z nutą egzotyki...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11179
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5438
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13409
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5179
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11179
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5438
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13409
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5179
Składniki
Schab rozbijamy. panierujemy. Smażymy jedną stronę , gdy przewracamy aby smażyć drugą na tą już upieczoną kładziemy plaster ananasa i na to plaster sera zapiekamy do uzyskania sera w postaci rozpuszczonej. Smacznego!