Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, soczysty schab. Przepis bardzo łatwy, dostałam od sąsiadki.
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2379
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 49
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 214
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3531
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2379
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 49
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 214
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3531
Składniki
Umyty i osuszony schab natrzeć przyprawami: solą, pieprzem, czosnkiem, majerankiem itp. Owinąć folią spożywczą i pozostawić w lodówce na co najmniej 2 godz.
Następnie mięso włożyć do woreczka do pieczenia i dobrze zawiązać.
Włożyć do garnka i zalać zimną wodą. Mięso musi być całkowicie zanurzone. Wiązanie nie powinno być w wodzie. Przykryć pokrywką i gotować na wolnym ogniu 30-35 min.
Po tym czasie, wyłączyć gaz. Schab wyjąć z garnka po wystudzeniu.
Gotowe. Smacznego.