Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
stek wieprzowy ze schabu z kością
Polecam.
Odsłon: 259
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 100
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5901
Polecam.
Odsłon: 259
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 100
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5901
Składniki
Umyj i osusz kotlety. Posyp kotlety solą, pieprzem i rozmarynem. Pozostaw do marynowania na 60 minut. Na patelni usmażyć mięso z obu stron na złoty kolor. Umyj i osusz kotlety. Posyp kotlety świeżo zmieloną solą