Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
stek wieprzowy ze schabu z kością
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 970
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 970
Składniki
Umyj i osusz kotlety. Posyp kotlety solą, pieprzem i rozmarynem. Pozostaw do marynowania na 60 minut. Na patelni usmażyć mięso z obu stron na złoty kolor. Umyj i osusz kotlety. Posyp kotlety świeżo zmieloną solą