Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swojska wędlina - najlepsza. Aromatyczna i krucha. Marynata na 1,5kg mięsa (szynki, schabu, karkówki).
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 86
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 117
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38415
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 69
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 86
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 117
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38415
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
W misce wymieszać wszystkie składniki. Mięso natrzeć i zawinąć w folię. Wstawić do lodówki na 1 dobę. Piec około 1,5 godziny w temperaturze 160-180 stopni. Wyjąć z piekarnika i pozostawić do wystudzenia. Gotowe.