Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swojska wędlina - najlepsza. Aromatyczna i krucha. Marynata na 1,5kg mięsa (szynki, schabu, karkówki).
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 343
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3075
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 343
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3075
Składniki
W misce wymieszać wszystkie składniki. Mięso natrzeć i zawinąć w folię. Wstawić do lodówki na 1 dobę. Piec około 1,5 godziny w temperaturze 160-180 stopni. Wyjąć z piekarnika i pozostawić do wystudzenia. Gotowe.