Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swojska wędlina - najlepsza. Aromatyczna i krucha. Marynata na 1,5kg mięsa (szynki, schabu, karkówki).
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 292
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1626
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 292
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1626
Składniki
W misce wymieszać wszystkie składniki. Mięso natrzeć i zawinąć w folię. Wstawić do lodówki na 1 dobę. Piec około 1,5 godziny w temperaturze 160-180 stopni. Wyjąć z piekarnika i pozostawić do wystudzenia. Gotowe.