Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, duszone mięso wieprzowe w towarzystwie pieczarek to coś, co naprawdę lubię i polecam... ;)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 80
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 80
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Składniki
Umyte i osuszone mięso obsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 3 min. Następnie doprawiamy, przykrywamy i dusimy przez ok. 45 min.
Pod koniec dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy jeszcze przez ok. 10 min. Mięso podajemy w całości razem z pieczarkami. Smacznego!