Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, duszone mięso wieprzowe w towarzystwie pieczarek to coś, co naprawdę lubię i polecam... ;)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 162
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 162
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Składniki
Umyte i osuszone mięso obsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 3 min. Następnie doprawiamy, przykrywamy i dusimy przez ok. 45 min.
Pod koniec dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy jeszcze przez ok. 10 min. Mięso podajemy w całości razem z pieczarkami. Smacznego!