Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, duszone mięso wieprzowe w towarzystwie pieczarek to coś, co naprawdę lubię i polecam... ;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 785
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12618
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 785
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12618
Składniki
Umyte i osuszone mięso obsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 3 min. Następnie doprawiamy, przykrywamy i dusimy przez ok. 45 min.
Pod koniec dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy jeszcze przez ok. 10 min. Mięso podajemy w całości razem z pieczarkami. Smacznego!