Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i smaczna pieczeń, która podana np. z sosem pieczarkowym smakuje wybornie!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Składniki
Wszystkie składniki (oprócz mięsa) wymieszać w większej misce. Następnie umyte i osuszone mięso kila razy obtoczyć w marynacie i schować do lodówki na kilka godzin. Potem mięso przełożyć do rękawa, ułożyć np. w naczyniu żaroodpornym i piec w temp. 190 stopni prze ok. 90 min. Pod koniec pieczenia rękaw można rozciąć, by mięso nieco się przyrumieniło.