Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i smaczna pieczeń, która podana np. z sosem pieczarkowym smakuje wybornie!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 160
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 127
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 160
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 127
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Składniki
Wszystkie składniki (oprócz mięsa) wymieszać w większej misce. Następnie umyte i osuszone mięso kila razy obtoczyć w marynacie i schować do lodówki na kilka godzin. Potem mięso przełożyć do rękawa, ułożyć np. w naczyniu żaroodpornym i piec w temp. 190 stopni prze ok. 90 min. Pod koniec pieczenia rękaw można rozciąć, by mięso nieco się przyrumieniło.