Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna propozycja dla tych, którzy gustują w pieczonej wieprzowinie. Polecam!
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12499
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5046
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 82
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12499
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5046
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 82
Składniki
Do miski przesypać wszystkie przyprawy, dodać oliwę i miód, i dokładnie wymieszać. Umytą i osuszoną szynkę dokładnie w mięsie "obtoczyć". Mięso najlepiej na 12 godz. schować do lodówki.
Piec w nagrzanym do temp. 170 stopni piekarniku przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu podlewając mięso. Najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami i młodą kapustą zasmażaną. Smacznego!