Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna propozycja dla tych, którzy gustują w pieczonej wieprzowinie. Polecam!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1379
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1331
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 246
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1379
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1331
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 246
Składniki
Do miski przesypać wszystkie przyprawy, dodać oliwę i miód, i dokładnie wymieszać. Umytą i osuszoną szynkę dokładnie w mięsie "obtoczyć". Mięso najlepiej na 12 godz. schować do lodówki.
Piec w nagrzanym do temp. 170 stopni piekarniku przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu podlewając mięso. Najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami i młodą kapustą zasmażaną. Smacznego!