Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna propozycja dla tych, którzy gustują w pieczonej wieprzowinie. Polecam!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44650
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182090
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 245
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44650
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182090
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 245
Składniki
Do miski przesypać wszystkie przyprawy, dodać oliwę i miód, i dokładnie wymieszać. Umytą i osuszoną szynkę dokładnie w mięsie "obtoczyć". Mięso najlepiej na 12 godz. schować do lodówki.
Piec w nagrzanym do temp. 170 stopni piekarniku przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu podlewając mięso. Najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami i młodą kapustą zasmażaną. Smacznego!