Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szynka z porem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Zagotuj marynaty. Kiedy woda ostygnie, wsyp sól. Włóż mięso i odstaw go na 2 dni. Mięso wyjmij z marynaty, pokrój w plastry i rozbij.
Na każdym ułóż trochę pokrojonego pora i ananasa. Zwiń w rulon, obwiąż. Włóż mięso do rękawa, wstaw go do naczynia żaroodpornego, zalej wodą. Upiecz.
<strong>Przepis nadesłała Zofia Bieniek ze Starachowic</strong>Źródło: Takie jest życie