Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna domowa szynka z szynkowaru polecam
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 23
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 14
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 24
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 32
Pychota. Polecam.
Odsłon: 262
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 23
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 14
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 24
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 32
Pychota. Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Przyprawy wsypuję do wody jak czosnek świeży to ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami . Szynkę do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami Drugiego dnia gotuje szynkę w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z szynką z lodówki wyjmuje mięso z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego .