Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-09-2021
Tradycyjny, ale nie do końca, bo z dodatkiem majonezu smażony na kaczym smalcu, który nadaje aksamitnego i wyjątkowego charakteru oraz wydobywa głębię smaku soczystego kawałka mięsa.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19791
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2926
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4045
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 655
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19791
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2926
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4045
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 655
Składniki
Kotlety rozbij na cienkie plastry oprócz pieprzem i solą. Rozbełtaj jajko z majonezem i posiekanym koperkiem. Kotlety zamocz w jajecznej masie i obtoczyć w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym smalcu na złoto-brązowy kolor. Smacznego.