Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie co? Normalnie tak pachnie w całym mieszkaniu, że wymiękamy…nie wiemy na ile wystarczy nam tej wędliny.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1002
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3135
Polecam.
Odsłon: 1940
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1002
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3135
Polecam.
Odsłon: 1940
Składniki
Karkówkę mielimy na najmniejszych oczkach. Z boczku odcinamy skórę, mielimy na średnich oczkach. Do mięsa dodajemy przyprawę, sól i szklankę wody, dokładnie wyrabiamy. Przekładamy do worka, wkładamy do szynkowaru i gotujemy 90 min w temperaturze 80-85°C.