Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie co? Normalnie tak pachnie w całym mieszkaniu, że wymiękamy…nie wiemy na ile wystarczy nam tej wędliny.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 309
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 26182
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8953
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 737
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 309
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 26182
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8953
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 737
Składniki
Karkówkę mielimy na najmniejszych oczkach. Z boczku odcinamy skórę, mielimy na średnich oczkach. Do mięsa dodajemy przyprawę, sól i szklankę wody, dokładnie wyrabiamy. Przekładamy do worka, wkładamy do szynkowaru i gotujemy 90 min w temperaturze 80-85°C.