Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie co? Normalnie tak pachnie w całym mieszkaniu, że wymiękamy…nie wiemy na ile wystarczy nam tej wędliny.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 375
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 375
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Karkówkę mielimy na najmniejszych oczkach. Z boczku odcinamy skórę, mielimy na średnich oczkach. Do mięsa dodajemy przyprawę, sól i szklankę wody, dokładnie wyrabiamy. Przekładamy do worka, wkładamy do szynkowaru i gotujemy 90 min w temperaturze 80-85°C.