Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11814
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1300
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39349
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11814
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1300
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39349
Składniki
Wężymord obrać i włożyć do miski z wodą z dodatkiem kwasku cytrynowego. Schab pokroić w słupki i marynować z solą ,pieprzem ,oliwą ,estragonem ,czosnkiem ,majerankiem i posiekaną cebulą ,odstawić na noc. Smażyć na patelni do miękkości. Wężymord gotujemy ok. 30 min w osolonej wodzie . Podawać z bulką tartą przysmażoną na maśle na złoty kolor. Podawać z ugotowaną kaszą i schabem.