Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na pyszny początek dnia :-)
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45730
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23176
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45730
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23176
Składniki
1. Na patelni rozgrzej masło klarowane. 2. Gdy się rozgrzeje dorzucić pieczarki pokrojone w talarki. 3. Dopraw tymiankiem i kolorowym pieprzem. 4. Gdy pieczarki się podsmażoną, a woda odparuje dorzuć szalotkę pokrojoną w drobną kostkę. 5. Chwilę podsmaż i dodaj wątróbkę oczyszczoną i osuszoną. 6. Duś jeszcze ok. 5 minut, aż wątróbka w środku będzie całkowicie usmażona. 7. Wyłącz ogień. Dopraw solą. 8. Gdy przestygnie przełóż do blendera. 9. Dodaj serek śmietankowy. 10. Zmiksuj na gładki krem. 11. Podawaj z domowym pieczywem lub na krakersach, jako przystawkę na imprezę. 12. Smacznego.