Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego i pysznego od zapiekanej białej kiełbasy. Idealna na imprezy, różne uroczystości lub po prostu na rodziną kolacje. Ułożona na puszystej pierzynce, owinięta aromatycznym boczkiem nic więcej nam nie potrzeba.
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 526
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 579
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 867
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 526
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 579
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 867
Składniki
1. Cebule obieramy, kroimy w krążki i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
2. Kiełbasy białe owijamy plastrami boczku wędzonego i układamy na cebuli. 3. Pieczemy 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
4. Po upieczeniu układamy na około pokrojone w cząstki pomidory. 5. Gotowe. 6. Smacznego.