Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego i pysznego od zapiekanej białej kiełbasy. Idealna na imprezy, różne uroczystości lub po prostu na rodziną kolacje. Ułożona na puszystej pierzynce, owinięta aromatycznym boczkiem nic więcej nam nie potrzeba.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 832
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 105
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 201
Polecam, pychota.
Odsłon: 490
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 284
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 832
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 105
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 201
Polecam, pychota.
Odsłon: 490
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 284
Składniki
1. Cebule obieramy, kroimy w krążki i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
2. Kiełbasy białe owijamy plastrami boczku wędzonego i układamy na cebuli. 3. Pieczemy 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
4. Po upieczeniu układamy na około pokrojone w cząstki pomidory. 5. Gotowe. 6. Smacznego.