Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna domowe mięso kanapkowe.
keksówka krótka, papier do pieczenia
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15121
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15121
Składniki
Mięso z uda kroi się w kostkę. Cebulę i czosnek trze się na ziemniaczanym oczku. Trzeba dodać jajo, kaszę manną i pozostałe przyprawy. Masę się wyrabia, aż się zestali. Masę wykłada się do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Piekłam 1,15- 1,30 minut w 180 stopniach.
Smacznego :)