Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna domowe mięso kanapkowe.
keksówka krótka, papier do pieczenia
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 711
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 711
Składniki
Mięso z uda kroi się w kostkę. Cebulę i czosnek trze się na ziemniaczanym oczku. Trzeba dodać jajo, kaszę manną i pozostałe przyprawy. Masę się wyrabia, aż się zestali. Masę wykłada się do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Piekłam 1,15- 1,30 minut w 180 stopniach.
Smacznego :)