Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych smaków, to prawdziwe dzieło kulinarne. Tak dobrego schabu jeszcze nie jadłam. Danie pięknie wygląda, więc doskonale prezentuje się na świątecznym i uroczystym stole. To smaczne i sycące danie na każdą okazje i dla każdego. Do dzieła.
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 754
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 204
Sernik cytrynowy to deser o wyjątkowo delikatnej konsystencji i orzeźwiającym...
Odsłon: 48
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 2351
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 754
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 204
Sernik cytrynowy to deser o wyjątkowo delikatnej konsystencji i orzeźwiającym...
Odsłon: 48
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 2351
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam odstające części i kroję tak żeby powstał mi duży prostokąt. Mięso rozbijam, doprawiam solą oraz pieprzem.
2. Cebulę obieram drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte pokrojone bardzo drobno pieczarki. Smażę przez dziesięć minut i dodaję sól, pieprz, ketchup, musztardę i jeszcze smażę pięć minut.
3. Tak przygotowany farsz rozprowadzam po całej powierzchni mięsa i zwijam w roladę. Owijam folią aluminiową i piekę 50 minut w 180°C.
4. Po upieczeniu kroję w dwucentymetrowe plastry i układam w naczyniu. 5. Cebulę, czosnek obieram, pomidory myję i kroję w cząstki, następnie warzywa blenduję blenderem. Przekładam do garnka, wlewam oliwę, miód, wsypuję imbir, tymianek, sól, chili i pieprz. Gotuję do chwili zagotowania i łączę z mięsem. 6. Gotowe. 7. Smacznego.