Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zupa zapobiegająca przeziębieniu w chłodne dni jesieni.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 180
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3948
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 331
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 861
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 180
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3948
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 331
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 861
Składniki
Wykonanie: Szalotki, czosnek obrać i posiekać. Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę obrać, pokroić razem z dynią w kostkę i przysmażyć razem z szalotką, czosnkiem na maśle. Zalać bulionem, dodać curry, i gotować przez 25 minut aż warzywa będą miękkie. Następnie zmiksować, doprawić do smaku solą, pieprzem i chili. Słonecznik uprażyć razem z boczkiem pokrojonym w drobną kostkę. Okrasić zupę i podawać. SMACZNEGO.