Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna smaku, zdrowa gęsta zupa warzywna.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3806
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 244
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 221
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3806
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 244
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 221
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w kostkę lub plasterki. Brokuł rozdzielić na kawałki, różyczki odłożyć , resztę pokroić w kostkę. Czosnek i imbir pokroić w małe plasterki. W saganku rozgrzać olej, wrzucić cebulę, imbir i czosnek, chwilę przesmażyć. Dodać wszystkie przyprawy , warzywa (oprócz różyczek brokuła ), mieszając, przesmażyć 2-3 minuty. Dodać koncentrat pomidorowy, przemieszać, dolać wodę, przykryć i gotować 15-20 minut. Potem włożyć różyczki brokuła i gotować jeszcze 6-10 minut. Podawać z natką pietruszki lub kolendry.