Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i aromatyczna zupa z maślaków z dodatkiem warzyw i ziemniaków z własnoręcznie zebranych maślaków smakuje najlepiej.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3806
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 243
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 217
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3806
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 243
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 217
Składniki
Maślaki obierz , opłucz i pokrój w kostkę.Cebule obierz pokrój w pół plasterki. Marchew , pietruszkę i selera obierz ,opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz pokrój w kostkę.
W garnku rozgrzej masło dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj maślaki, oraz warzywa starte na tarce, podsmaż około 20 minut , podlej wodą dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną natkę pietruszki, selera, pora i lubczyku dopraw solą i pieprzem gotuj około 20 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Wierzch możesz posypać natką pietruszki.