Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i niezwykle aromatyczna.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 113
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3703
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 113
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3703
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
Bulion zagotuj. Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cukinię umyj i pokrój w plastry. Boczek pokrój w kostkę i zrumień na patelni. Dołóż cebulę, smaż aż się zeszkli. Sparzone pomidory obierz ze skórki. Pokrój w kostkę. Wszystkie warzywa i boczek dodaj do bulionu. Gotuj przez ok. 20 minut. Zabiel śmietaną. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Zupę podawaj z makaronem. Tuż przed podaniem posyp posiekanym tymiankiem.