Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was propozycję na flaczki ze skór wieprzowych z nutką chrzanu
deska do krojenia, nóż, praska do czosnku
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 107
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2238
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 262
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 107
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2238
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 262
Składniki
Do garnka wlać 1,600 ml wody dodać umyte skóry oraz warzywa czyli marchew i korzeń pietruszki i gotować do miękkości skór, w międzyczasie gotowania dodać przyprawę uniwersalną, ziela angielskie i liście laurowe
Wyjąć miękkie skóry z wywaru i pozostawić do ostygnięcia, po ostygnięciu pokroić na dowolnej szerokości paski i przełożyć je do wywaru dodając również dowolnie pokrojony por, chwile pogotować i wsypać majeranek zamieszać lekko zagotować i dodać słodką paprykę w proszku, chrzan oraz pieprz ziołowy
Do gotujących się flaczków dodać przyprawę do flaków, ostrą paprykę i czosnek przeciśnięty przez praskę, zagotować i odstawić, po cały dokładny przepis zapraszam na mojego bloga