Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prosta i szybka w wykonaniu zupa buraczkowa dla większości królowa, jeśli lubicie tą zupę to nic innego mi nie pozostaje jak zaprosić was po przepis na blog kuchnia domowa agi
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1178
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1223
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13338
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1178
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1223
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13338
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać swojski tłuszcz z gęsi lub dowolny tłuszcz kto jaki ma może być nawet olej dodać warzywa oraz przyprawę uniwersalną pogotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu a w międzyczasie przygotować buraczki czerwone
Po wyznaczonym czasie gdy ziemniaki są miękkie dodać buraczki pogotować z nimi przez 5 minut, następnie dodać natkę pietruszki, ziela oraz liście laurowe a w wolnej chwili przygotować śmietanę
Wlać przygotowaną śmietanę zagotować i zdjąć z ognia