Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prosta i szybka w wykonaniu zupa buraczkowa dla większości królowa, jeśli lubicie tą zupę to nic innego mi nie pozostaje jak zaprosić was po przepis na blog kuchnia domowa agi
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2906
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 950
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1102
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 271
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2837
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2906
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 950
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1102
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 271
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2837
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać swojski tłuszcz z gęsi lub dowolny tłuszcz kto jaki ma może być nawet olej dodać warzywa oraz przyprawę uniwersalną pogotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu a w międzyczasie przygotować buraczki czerwone
Po wyznaczonym czasie gdy ziemniaki są miękkie dodać buraczki pogotować z nimi przez 5 minut, następnie dodać natkę pietruszki, ziela oraz liście laurowe a w wolnej chwili przygotować śmietanę
Wlać przygotowaną śmietanę zagotować i zdjąć z ognia