Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz nie tylko na święta
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1115
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 657
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 684
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1115
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 657
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 684
Składniki
Kości opłukaj, zalej wodą i zagotuj. Dodaj czosnek i przyprawy. Gotuj około pół godziny, dodaj do smaku barszcz z butelki oraz dopraw solą i pieprzem. Na koniec dodaj śmietanę.
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w ósemki, kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż na rumiano.
Barszcz podaj z jajkiem, podsmażoną kiełbasą oraz pajdą chleba.