Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz nie tylko na święta
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2260
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 27189
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26986
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2260
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 27189
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26986
Składniki
Kości opłukaj, zalej wodą i zagotuj. Dodaj czosnek i przyprawy. Gotuj około pół godziny, dodaj do smaku barszcz z butelki oraz dopraw solą i pieprzem. Na koniec dodaj śmietanę.
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w ósemki, kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż na rumiano.
Barszcz podaj z jajkiem, podsmażoną kiełbasą oraz pajdą chleba.