Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gotowałam ten barszcz na wigilię i myślę, że to już będzie mój stały przepis na barszczyk
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 146
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2825
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4197
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 146
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2825
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4197
Składniki
1. buraki obrać, pokroić w plastry, posolić i ew posypać cukrem, odstawić na 1-2 godz, (buraczki puszczą sok), po tym czasie wlać bulion, dodać liść laurowy, postawić na ogniu, po zagotowaniu, zakwasić sokiem z cytryny lub kwaskiem, gotować na małym ogniu, 2. cebulkę posiekać, zrumienić na maśle, dodać do barszczu, gotować jeszcze ok 20 min, doda majeranek, doprawić solą i pieprzem, do uszek, pasztecików lub krokietów, smacznego