Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten barszcz jest inny od wszystkich a to dlatego że jest z majonezem i różowy a nie tradycyjnie czerwony
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1278
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1278
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Mięso płuczemy kroimy na ok 3 kawałki,gotujemy wywar.Surowe buraki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach,podobnie robimy z resztą warzyw a czosnek kroimy na plasterki.Wszystko wrzucamy do wywaru.Gotujemy ok 20 min.Śmietane mieszamy z majonezem,powoli wlewajac do zupy ciągle mieszając żeby nie zrobiły się krupki.Dodajemy odrobine soku z cytryny,solą i pieprzem.