Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten barszcz jest inny od wszystkich a to dlatego że jest z majonezem i różowy a nie tradycyjnie czerwony
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2491
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 960
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 512
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2491
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 960
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 512
Składniki
Mięso płuczemy kroimy na ok 3 kawałki,gotujemy wywar.Surowe buraki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach,podobnie robimy z resztą warzyw a czosnek kroimy na plasterki.Wszystko wrzucamy do wywaru.Gotujemy ok 20 min.Śmietane mieszamy z majonezem,powoli wlewajac do zupy ciągle mieszając żeby nie zrobiły się krupki.Dodajemy odrobine soku z cytryny,solą i pieprzem.