Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 112 Ocena: 491
Dodano: 24.11.2020
Odsłon: 328
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Żeberka ugotować z liściem laurowym i zielem angielskim. Mięso wyjąć, wystudzić i oddzielić od kości.
Wywar przecedzić. Wlać zakwas, doprowadzić do wrzenia, ale nie gotować.
W głębokim talerzu ułożyć trochę poszarpanej wieprzowiny oraz jajko poszetowe (ugotowane w wodzie z octem). Delikatnie wlać gorący barszcz, udekorować kleksem śmietany i od razu podawać.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

KulinarnaChwila 25 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Super:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Dariusz-D 24 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
A moglabys zamieszczc swoje fotki , a nie z Netu??0 Kto głosował? | Odpowiedz