Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wędzonych, proste danie a jakie dobre, jedna z ulubionych zup.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 246
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8716
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 484
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 246
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8716
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 484
Składniki
Kości wędzone opłukaj włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, w razie potrzeby zbierz szumowiny. Buraki obierz, opłukaj i pokrój drobniej dodaj do garnka, następnie czosnek, ziele, pieprz, liście laurowe, majeranek, gotuj około 30 minut, dolej barszcz z butelki zagotuj , na koniec dodaj śmietanę i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rumiano, pod koniec smażenia dodaj pokrojoną cebule, wszystko razem podsmaż . Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie i utłuc. Barszcz podajemy z ziemniakami oraz skwarkami z cebulką .