Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam buraki, barszcz tym bardziej, znalazłem przepis na barszcz po rosyjsku, dzisiaj więc Wam taki proponuję.
My name is patrol. Słoneczny patrol
Odsłon: 151
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6286
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 196
My name is patrol. Słoneczny patrol
Odsłon: 151
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6286
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 196
Składniki
Buraczki, marchewkę, łodygi selera pokroiłem w duże słupki. Cebulę w kostkę, czosnek przecisnąłem przez praskę. Pomidory sparzyłem, obrałem ze skórki, pokroiłem w drobną kostkę. W garnku rozgrzałem masło, wrzuciłem cebulę i czosnek, smażyłem na małym ogniu przez 5 minut. Dodałem do garnka pozostałe składniki zupy, zalałem bulionem i szklanką wody, dodałem przyprawy, gotowałem na małym ogniu około godziny. Doprawiłem do smaku pieprzem i zakwasiłem lekko sokiem z cytryny. W osobnym naczyniu podałem śmietanę.