Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 933
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 933
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Fasolę najlepiej wcześniej namoczyć na noc i następnego dnia ugotować.Grzybki też namoczyć i ugotować ,następnie pokroić.
Buraki umyć,ugotować w skórce,obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej,kapustę poszatkować.Warzywa i ziemniaki obrać ,jarzynę zetrzeć na tarce jarzynowej a ziemniaki pokroić w kostkę i wszystko razem ugotować razem z kapustą i przyprawami w wywarze z mięsa do miękkości
Połączyć wszystkie składniki,dodać koncentrat pomidorowy i ewentualnie kwasek,jeszcze chwilkę pogotować,dodać śmietanę i koperek(jej gęstość możemy regulować rosołem)
Przepraszam za fatalne zdjęcie