Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1447
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1613
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1447
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1613
Składniki
Fasolę najlepiej wcześniej namoczyć na noc i następnego dnia ugotować.Grzybki też namoczyć i ugotować ,następnie pokroić.
Buraki umyć,ugotować w skórce,obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej,kapustę poszatkować.Warzywa i ziemniaki obrać ,jarzynę zetrzeć na tarce jarzynowej a ziemniaki pokroić w kostkę i wszystko razem ugotować razem z kapustą i przyprawami w wywarze z mięsa do miękkości
Połączyć wszystkie składniki,dodać koncentrat pomidorowy i ewentualnie kwasek,jeszcze chwilkę pogotować,dodać śmietanę i koperek(jej gęstość możemy regulować rosołem)
Przepraszam za fatalne zdjęcie