Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszczyk w wersji fit,smaczny i aromatyczny.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 150
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101389
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5902
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 150
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101389
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5902
Składniki
Buraki obrać,3 buraki zetrzeć na grubych oczkach tarki,resztę pokroić w kostkę. Marchew i pietruszkę zetrzeć. Kapustę pokroić drobno. Paprykę pokroić w paski.Kalafiora podzielić. Dać ziele i liście laurowe oraz fasolkę szparagową. Zalać wszystko wodą ,gotować 30-40min. Pod koniec gotowania dodać odcedzony groszek,fasolki ,przeciśnięty przez praskę czosnek oraz posiekany koperek Doprawić do smaku kwaskiem solą i pieprzem. Jogurt zahartować gorącym wywarem dodać do barszczu i zagotować. Smacznego życzę!