Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszczyk w wersji fit,smaczny i aromatyczny.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1620
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 748
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1620
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 748
Składniki
Buraki obrać,3 buraki zetrzeć na grubych oczkach tarki,resztę pokroić w kostkę. Marchew i pietruszkę zetrzeć. Kapustę pokroić drobno. Paprykę pokroić w paski.Kalafiora podzielić. Dać ziele i liście laurowe oraz fasolkę szparagową. Zalać wszystko wodą ,gotować 30-40min. Pod koniec gotowania dodać odcedzony groszek,fasolki ,przeciśnięty przez praskę czosnek oraz posiekany koperek Doprawić do smaku kwaskiem solą i pieprzem. Jogurt zahartować gorącym wywarem dodać do barszczu i zagotować. Smacznego życzę!