Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czysty barszcz czerwony do uszek, krokietów, pasztecików.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3709
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 901
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34201
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 554
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3709
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 901
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34201
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 554
Składniki
Wszystkie warzywa obrać. Buraki pokroić w talarki. Umieścić w garnku, dodać pozostałe składniki i gotować aż warzywa będą miękkie. Gotowy barszcz przecedzić przez sito. Dodać zakwas. Doprawić do smaku. Jeśli będzie zbyt ostry dodać więcej cukru. Smacznego