Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czysty barszcz czerwony do uszek, krokietów, pasztecików.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 786
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1922
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 428
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 786
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1922
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 428
Składniki
Wszystkie warzywa obrać. Buraki pokroić w talarki. Umieścić w garnku, dodać pozostałe składniki i gotować aż warzywa będą miękkie. Gotowy barszcz przecedzić przez sito. Dodać zakwas. Doprawić do smaku. Jeśli będzie zbyt ostry dodać więcej cukru. Smacznego