Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czysty barszcz czerwony do uszek, krokietów, pasztecików.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 82
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 174
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 110
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 203
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 82
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 174
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 110
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 203
Składniki
Wszystkie warzywa obrać. Buraki pokroić w talarki. Umieścić w garnku, dodać pozostałe składniki i gotować aż warzywa będą miękkie. Gotowy barszcz przecedzić przez sito. Dodać zakwas. Doprawić do smaku. Jeśli będzie zbyt ostry dodać więcej cukru. Smacznego