Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czysty barszcz czerwony do uszek, krokietów, pasztecików.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1762
Polecam, pychota.
Odsłon: 583
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 475
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1762
Polecam, pychota.
Odsłon: 583
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 475
Składniki
Wszystkie warzywa obrać. Buraki pokroić w talarki. Umieścić w garnku, dodać pozostałe składniki i gotować aż warzywa będą miękkie. Gotowy barszcz przecedzić przez sito. Dodać zakwas. Doprawić do smaku. Jeśli będzie zbyt ostry dodać więcej cukru. Smacznego