Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czysty barszcz czerwony do uszek, krokietów, pasztecików.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1833
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8401
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 778
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253877
Polecam.
Odsłon: 1494
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1833
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8401
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 778
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253877
Polecam.
Odsłon: 1494
Składniki
Wszystkie warzywa obrać. Buraki pokroić w talarki. Umieścić w garnku, dodać pozostałe składniki i gotować aż warzywa będą miękkie. Gotowy barszcz przecedzić przez sito. Dodać zakwas. Doprawić do smaku. Jeśli będzie zbyt ostry dodać więcej cukru. Smacznego