Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 18
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 127
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 73
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 18
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 127
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 73
Składniki
Namoczyć kapustę,jeśli jest za kwaśna.Na żeberkach ugotować wywar.Odcisnąć kapustę pokroić,dodać do ugotowanego wywaru.Mięso oddzielić od kości,pokroić dodać do zupy.Doprawić,zaprawić śmietaną.Podawać z ziemniakami.