Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 92
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7928
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 92
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7928
Składniki
Namoczyć kapustę,jeśli jest za kwaśna.Na żeberkach ugotować wywar.Odcisnąć kapustę pokroić,dodać do ugotowanego wywaru.Mięso oddzielić od kości,pokroić dodać do zupy.Doprawić,zaprawić śmietaną.Podawać z ziemniakami.