Do góry

Zupy Przepis na:

Barszcz z kiszonej kapusty

Barszcz z kiszonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 2722

Dodano:

Odsłon: 7218

Smaki dzieciństwa..

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Namoczyć kapustę,jeśli jest za kwaśna.Na żeberkach ugotować wywar.Odcisnąć kapustę pokroić,dodać do ugotowanego wywaru.Mięso oddzielić od kości,pokroić dodać do zupy.Doprawić,zaprawić śmietaną.Podawać z ziemniakami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agatokaj 30 stycznia 2014 Mój dziadek robił najlepszy:)))Mój taki nie wychodzi.

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 30 stycznia 2014 bardzo intrygująca zupka, muszę wypróbować :))), wygląda mega apetycznie i domowo :)

6 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń