Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny, smaczny barszcz z fasolą.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3058
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 656
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3058
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 656
Składniki
Wykonanie: Fasolę opłukać, zalać przegotowaną i ostudzoną osoloną wodą i ugotować do miękkości. Mięso opłukać, pokroić, włożyć do wrzącej osolonej wody i gotować. W między czasie obrać warzywa, pokroić, dodać do mięsa i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Buraczki również obrać, pokroić, zalać wrzącą osoloną wodą i gotować oddzielnie 20 minut. Po czym połączyć wszystkie składniki na barszcz, doprawić do smaku, zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować.