Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny, smaczny barszcz z fasolą.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1762
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1391
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1762
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1391
Składniki
Wykonanie: Fasolę opłukać, zalać przegotowaną i ostudzoną osoloną wodą i ugotować do miękkości. Mięso opłukać, pokroić, włożyć do wrzącej osolonej wody i gotować. W między czasie obrać warzywa, pokroić, dodać do mięsa i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Buraczki również obrać, pokroić, zalać wrzącą osoloną wodą i gotować oddzielnie 20 minut. Po czym połączyć wszystkie składniki na barszcz, doprawić do smaku, zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować.