Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pietruszki. Jest pycha!
Bardzo ciężko robiło mi się zdjęcia, bo już szybko chciałam schrupać te pyszn...
Odsłon: 47
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 210
Polecam. Dostępne składniki, prosta robota, smaczne jedzenie.
Odsłon: 304
Szybka i smaczna sałatka gotowa w kilka minut.
Odsłon: 429
Bardzo ciężko robiło mi się zdjęcia, bo już szybko chciałam schrupać te pyszn...
Odsłon: 47
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 210
Polecam. Dostępne składniki, prosta robota, smaczne jedzenie.
Odsłon: 304
Szybka i smaczna sałatka gotowa w kilka minut.
Odsłon: 429
Składniki
Buraki obrać i pokroić w kostkę. Marchewkę oraz pietruszkę obrać i pokroić w talarki.
Warzywa zalać gorącym bulionem i zagotować. Dodać kilka liści laurowych, ziarenek pieprzu i ziela angielskiego. Gotować do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Śmietanę połączyć z mąką i zahartować ją gorącą zupą, wymieszać dokładnie. Tak przygotowaną śmietanę dodać do zupy, którą doprawić do smaku solą, pieprzem i octem. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki.
Zabielony barszcz doskonale smakuje z ugotowanymi ziemniakami.