Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-12-2010
Pyszny domowej roboty barszczyk, te z torebki się kryją. Robię go zawsze na wigilię do uszek, u mojej mamy też on gości oczywiście nie tylko w wigilię..
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Zagotować wodę z warzywami i burakiem obranym, pokrojonym w plasterki, oraz z pieprzem, majerankiem i masłem.
Jak się to ugotuje dodać kwasek cytrynowy lub ocet i doprawić solą i Vegetą do smaku.
Podawać z tortellini lub krokietami.
Smacznego!