Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na buraczki więc czas na barszczyki.
Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo i odstawić. Żurawinę zalać 1 ½ litrem wody i gotować przez 10 minut, następnie dodać poszatkowaną kapustę, cebulę i gotować jeszcze 20 minut, po czym dodać poszatkowane buraczki z sokiem. Doprawić solą i miodem do smaku. Rozlać na talerze, położyć po jednej łyżce śmietany i po jednym jajku. Podawać na ciepło lub zimno.
Żurawina to bardzo zdrowy owoc, wpływający korzystnie na funkcjonowanie organ...
Odsłon: 687
Sernik z musem żurawinowym i orzechami pekan. Żurawina jest bardzo zdrowa i p...
Odsłon: 6748
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka idealna na różne okazje jak również na spotkania przy...
Odsłon: 2413
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka idealna na różne okazje jak również na spotkania przy...
Odsłon: 2413
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i odstawić. Żurawinę zalać 1 ½ litrem wody i gotować przez 10 minut, następnie dodać poszatkowaną kapustę, cebulę i gotować jeszcze 20 minut, po czym dodać poszatkowane buraczki z sokiem. Doprawić solą i miodem do smaku. Rozlać na talerze, położyć po jednej łyżce śmietany i po jednym jajku. Podawać na ciepło lub zimno.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa kartoflanka
Zupy
Zupa z botwiny na mięsie
Zupy
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Zupy
Krem ze szparagów
Zupa kartoflanka
Doskonała propozycja dla oszczędnych. Prosta zupa z ziemniakami, która z pewn...
Odsłon: 129
Zupa z botwiny na mięsie
O tej porze roku botwinka powinna jak najczęściej gościć na naszych stołach....
Odsłon: 48