Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ,zupka o kwaskowym smaku można podawać z ziemniakami lub grubym makaronem
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 240
Moja propozycja na pyszne i szybkie śniadanie, kolację lub przekąskę imprezow...
Odsłon: 193
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 240
Moja propozycja na pyszne i szybkie śniadanie, kolację lub przekąskę imprezow...
Odsłon: 193
Składniki
Do garnka wlewamy 2,5 litra wody .wkładamy porcję rosołową i gotujemy wywar. Gdy wywar będzie gotowy to go przecedzić ,zagęścić 2 łyżkami mąki w 2 szklankach wody , dodać sok z cytryny i 1 łyżeczkę cukru wsypać majeranek i opieprzyć .Odstawić z ognia wlać kubek lub pół kubka słodkiej śmietany według uznania .Ugotowane jajka pokroić w połówki i wrzucić do zupy .Doprawić do smaku Podawać z ziemniakami lub makaronem
Przepisy Zupy
Zupy
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
Zupy
Flaczki z boczniaków
Zupy
Barszcz biały według kuchni staropolskiej
Zupy
Zupa ze świeżej papryki
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
W dniu dzisiejszym oprócz wyczerpującej acz przyjemnej pracy w wiosnennym i k...
Odsłon: 4
Flaczki z boczniaków
taka wegetariańska odmiana flaków
Odsłon: 62