Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231615
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4891
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36043
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1321
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231615
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4891
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36043
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1321
        
        
                Składniki
Na patelni lekko zrumieniłam cebulę, zdjęłam ją do rondla. Mocno obsmażyłam partiami pokrojoną w paseczki polędwicę, zdjęłam do rondla. Rondel od razu zalałam bulionem i zaczęłam gotować. Na patelni jeszcze przesmażyłam pieczarki pokrojone w czwórki i szóstki, w zależności od wielkości i paprykę pokrojoną w grubą kostkę, dałam je do rondla. Ogórki kiszone pokroiłam w grubszą kostkę i też dodałam. Po około 15 minutach dodałam koncentrat i mąkę rozrobioną w wodzie. Powinno się dodać śmietankę, ale nie używam. Doprawiłam sola i pieprzem. Po wyłączeniu ognia posypałam natka pietruszki.
Smacznego :)