Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja dla tych, dla których zwykła botwinka jest za mało syta
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4853
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 594
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4657
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 905
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8382
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13203
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4853
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 594
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4657
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 905
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8382
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13203
Składniki
Buraczki (również te z botwiny), korzeń pietruszki, marchewkę, ziemniaki i kabanosy pokroić i zalać około 1,5 litra wody. Dodać kostkę rosołową i pieprz. Gotować do czasu, aż warzywa będą miękkie. Następnie dodać pocięte liście botwiny, pokrojony drobno czosnek, cukier, sok z cytryny i gotować jeszcze jakieś 15 min. Można dodatkowo ugotować jajko na twardo.