Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto kocha szparagi, na pewno zachwyci się bulionem z białych szparagów.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 997
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 636
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4068
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 70
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 997
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 636
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4068
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 70
Składniki
Kurczaka myjemy, zalewamy wodą i gotujemy. Zdejmujemy szumowinę jeśli jest. Obieramy nożem szparagi i kroimy na 3 równe części. Główki zostawiany na koniec gotowania. Wrzucamy obrane warzywa oraz szparagi, doprawiamy solą, i gotujemy około godziny. Pod koniec gotowania dodajemy końcówki szparag, sok z cytryny ze skórką i gotoujemy jeszcze kilka minut. Podawać z białym makaronem lub z innym. Posypać koprem lub natką pietruszki.