Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto kocha szparagi, na pewno zachwyci się bulionem z białych szparagów.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2880
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1148
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13615
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2796
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2880
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1148
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13615
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2796
Składniki
Kurczaka myjemy, zalewamy wodą i gotujemy. Zdejmujemy szumowinę jeśli jest. Obieramy nożem szparagi i kroimy na 3 równe części. Główki zostawiany na koniec gotowania. Wrzucamy obrane warzywa oraz szparagi, doprawiamy solą, i gotujemy około godziny. Pod koniec gotowania dodajemy końcówki szparag, sok z cytryny ze skórką i gotoujemy jeszcze kilka minut. Podawać z białym makaronem lub z innym. Posypać koprem lub natką pietruszki.