Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto kocha szparagi, na pewno zachwyci się bulionem z białych szparagów.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14227
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1647
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16247
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6544
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14227
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1647
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16247
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6544
Składniki
Kurczaka myjemy, zalewamy wodą i gotujemy. Zdejmujemy szumowinę jeśli jest. Obieramy nożem szparagi i kroimy na 3 równe części. Główki zostawiany na koniec gotowania. Wrzucamy obrane warzywa oraz szparagi, doprawiamy solą, i gotujemy około godziny. Pod koniec gotowania dodajemy końcówki szparag, sok z cytryny ze skórką i gotoujemy jeszcze kilka minut. Podawać z białym makaronem lub z innym. Posypać koprem lub natką pietruszki.