Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto kocha szparagi, na pewno zachwyci się bulionem z białych szparagów.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3520
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 363
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1742
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3520
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 363
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1742
Składniki
Kurczaka myjemy, zalewamy wodą i gotujemy. Zdejmujemy szumowinę jeśli jest. Obieramy nożem szparagi i kroimy na 3 równe części. Główki zostawiany na koniec gotowania. Wrzucamy obrane warzywa oraz szparagi, doprawiamy solą, i gotujemy około godziny. Pod koniec gotowania dodajemy końcówki szparag, sok z cytryny ze skórką i gotoujemy jeszcze kilka minut. Podawać z białym makaronem lub z innym. Posypać koprem lub natką pietruszki.