Do góry

Zupy Przepis na:

Bulion z warzyw

Bulion z warzyw

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 112

Dodano:

Odsłon: 240

Bulion warzywny jest alternatywą do mięsnego szczególnie dla osób na diecie lub nie jedzących mięsa .

Składniki

  • 2 marchewki
  • 1 pietruszka
  • 1 cebula
  • kawałek selera
  • 1 liść laurowy , 1-2 ziela angielskiego
  • 1 litr wody
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Bulion z warzyw

Przygotowanie

  1. Do garnka włóż umyte , obrane warzywa oraz liść laurowy i ziele angielskie . Warzywa ugotuj tak aby były miękkie ale nie były rozgotowane . Tak przygotowany bulion warzywny jest doskonałą bazą do zup bezmięsnych .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń