Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulion warzywny jest alternatywą do mięsnego szczególnie dla osób na diecie lub nie jedzących mięsa .
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34149
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34149
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Do garnka włóż umyte , obrane warzywa oraz liść laurowy i ziele angielskie . Warzywa ugotuj tak aby były miękkie ale nie były rozgotowane . Tak przygotowany bulion warzywny jest doskonałą bazą do zup bezmięsnych .