Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na poczatku to był zwykly bulion z rzeżuchy,w pózniejszych fazach eksperymentalnych awansował na pyszną chinska zupke
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10682
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 908
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10682
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 908
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Makaron robimy wg przepisu na opakowaniu.Z piersi kurczaka i kostki robimy bulion,dodajemy cynamon,lisc,ziele,anyż i grzyby mun.Pierś wyjmujemy i podsmazamy.Do bulionu dodajemy polowe szczypiorku,rzeżuche,kiełki i odrobine sosu sojowego.Chwile gotujemy.
Na tależu ukłabamy makaron,na to pierś z kurczaka,zalewamy bulionem i posypujemy resztą szczypiorku.