Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża się lato - zbliżają upały. Chłodnik powinien często pojawiać się w naszej diecie. Oto prosty przepis na doskonały chłodnik.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Składniki
Ogórki kroimy na drobną kostkę, a rzodkiewki ścieramy na dużych oczkach tarki. Szczypiorek i koperek należy posiekać.
Czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystko wymieszać należy z jogurtem, kefirem i koncentratem buraczanym. Doprawiamy solą oraz pieprzem i odstawiamy do lodówki celem schłodzenia. Najlepszy jest na drugi dzień gdy smaki się przegryzą Dodatkowy plus tej zupy to jej dietetyczność. W linku pod wpisem znajdziecie więcej przepisów na lekkie dania zgodne z nową dietą Vitalia.